Laxå Pellets Återförsäljare

Laxå Pellets Återförsäljare

Här kommer lite information om några av våra återförsäljare i landet. Besök gärna Laxå Pellets återförsäljares hemsidor som finns länkade här nedanför.

Laxå Pellets har idag ca 58 återförsäljare i landet. Allt från Gnarp i norr till Ljunbyhed i söder.  Våra återförsäljare säljer både värmepellets i småsäckar på pall och i lösvikt (bulk).

Stallpartner

Vissa återförsäljare säljer även vår ströpellets som vi tillverkar för en trevligare och ljusare tillvaro för hästar. En av våra återförsäljare som säljer ströpellets heter Stallpartner och finns i Örebro. Stallpartner har skapat sin verksamhet med fokus att erbjuda de bästa produkterna till våra fyrbenta vänner. Dom erbjuder allt från foder och kosttillskott mm.

Dalviks Kvarn

En av Laxå Pellets många återförsäljare är Dalviks Kvarn i Dalarna . De har sitt huvudkontor i Dalvik som ligger några mil utanför Falun. Dalviks Kvarn har fyra butiker som vi levererar till. Butikerna ligger i Djurås, Borlänge, Falun och Kopparberg. Butikerna säljer även  b l a djurfoder, djurtillbehör och mycket annat. Dalviks Kvarn har varit återförsäljare för Laxå Pellets sedan 2013.

Besök gärna deras hemsida för att läsa mer!

Biobränslebutiken

En annan återförsäljare som varit med länge är Biobränslebutiken på Kosia i Degerfors. Förutom att sälja Laxå Pellets säljer han även pelletskaminer, kakelugnar och vedkaminer. Det finns även ved och briketter till försäljning i butiken. Biobränslebutiken ingår även i Brasvärmegruppen som är en medlemsorganisation som verkar för att ge dig som kund en trygg och professionell vägledning vid köp och installation av din eldstad. Bor du i närheten av Degerfors så är det väl värt ett besök hos Hasse för att titta på hans kamin utställning.

Läs gärna mer på deras hemsida!

De flesta av våra återförsäljare har både hämtlager och utkörning direkt hem till just dig.

 Vi har även ett flertal återförsäljare i Danmark som säljer Laxå Pellets.

För att hitta din närmsta återförsäljare  där just du bor , följ länken.

Dela: