Nyhetsbrev Våren 2021

Nyhetsbrev Våren 2021

Hejsan!
Är äntligen våren här? Här kommer nyhetsbrev för våren 2021!

Vi hoppas på en vår med mycket sol så att man kan njuta och umgås utomhus. Under påskveckan har vi som vanligt avvikande öppettider. Kundtjänst kommer då att stänga växeln klockan 12.00 på Skärtorsdagen och öppnar som vanligt igen den 6 april. Från första maj kommer vi att återgå till våra sommaröppettider mån-fre 08-15.00.

Dessvärre måste vi meddela att Göteborg Horse Show och Eurohorse 2021 tyvärr är inställda på grund av det pågående utbrottet av den neurologiska formen av Equine Herpes Virus. Vi tycker så klart att det är otroligt tråkigt att inte få träffa er och lider med alla berörda.
Under normala omständigheter hade vi som vanligt stått i vår monter med härliga erbjudanden på vår ströpellets. Nu när vi inte kan vara på plats kommer vi istället så klart ha ett mässerbjudande under de inställda tävlingsdagarna (31 mars- 4 april). Rabattkoden hittar du här nedan och du använder den enkelt på vår hemsida när du lägger in din beställning eller uppge rabattkoden om du hellre vill ringa till Laxå Pellets kundtjänst. Mässerbjudandet ger dig 100:- rabatt per pall och som vanligt är det fri frakt vid köp av fyra pallar.

Rabattkod Ströpellets: GHS2021

Rabattkoden gäller beställning gjord senast 4/4 2021 med reservation för slutförsäljning. Sedvanlig kreditprövning  gäller. Gå in på vår hemsida, www.laxapellets.se för att läsa köpvillkor och hur vi hanterar dina personuppgifter. Leverans sker inom 10 arbetsdagar från och med beställning.

Till sist vill vi ännu en gång påminna om vikten att hålla avstånd till våra chaufförer om ni är hemma vid leverans. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och vill så klart göra allt vi kan för en så säker pelletsleverans som möjligt.

Vi på Laxå Pellets önskar er alla en riktigt fin vår!

Dela: