Säljarna på Laxå Pellets

Säljarna på Laxå Pellets

Säljarna på Laxå Pellets tar hand om alla våra härliga återförsäljare, större företag och föreningar. De tar hand om avtal, upphandlingar och har även mycket kontakt med våra transportbolag. Kicki och Lena heter vi som är säljare och vi brinner för goda samarbeten och utmaningar!

Kicki har hand om försäljningen i den södra delen av Sverige, men även export. Lena har hand om försäljningen i mellersta och norra delen av våra leveransområden.

Att vara säljare på Laxå Pellets:

Vi är ett stort företag där den familjära känslan genomsyrar allt vi gör. Som säljare jobbar vi för den nära kontakten till bland annat våra återförsäljare. Vi tycker att det är viktigt att följa upp och se till att alla inblandade parter trivs. Återförsäljarna är en del av vårt ansikte utåt så det är viktigt med tät kontakt och lyhördhet.

Några gånger om året är vi ute på olika mässor. De kanske mest kända är Sweden International Horse Show, Falsterbo och EuroHorse i Göteborg Vi blir så klart jätte glada om ni vill komma förbi vår fina monter och säga hej! Alla aktuella mässor som vi besöker informerar vi om via både vår hemsida under aktuellt och på våra sociala medier.

När Kicki och Lena inte är upptagna att sälja och vara på mässor så är de en hjälpande hand till kundtjänst. Ibland får de hoppa in på telefonväxeln och ibland åker de och hälsar på kunder vid reklamation.

Dela: