Ströpellets

Vår Ströpellets

Innehållet i vår ströpellets är pressat spån av gran och tall och är helt och hållet en ren naturprodukt. För att minska vårt avtryck på miljö tillverkas vår pellets enbart av restprodukter från närliggande hyvlerier och sågverk.

Laxå ströpellets är en spånpellets utan tillsatser eller föroreningar och dom dessutom har många fina egenskaper:

  • Produkten är väldigt lättmockad och en minimal del medföljer gödseln under mockning.
  • Ger en fin boxmiljö och har en bra uppsugningsförmåga.
  • Vår pellets pressas ihop med hjälp av värme och är därmed naturligt antiseptiska och fria från mögel och bakterier. De är ett säkert val som skapar en hälsosam miljö för alla hästar i stallet.
  • Pelletsen sväller flera gånger sin egen volym.

Gammal fodersilo?

Har du en gammal fodersilo eller liknande så går det utmärkt att förvara ströpelletsen i den! Att förvara pelletsen i en silo är väldigt smidigt, du kan lätt portionera ut den pellets du behöver just då. Vi säljer pellets på bulk (lösvikt) och även storsäck på 500kg per säck. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna vilken lösning som är bäst just för dig!

Här kan du läsa mer om hur du använder vår ströpellets!

Ett naturligt val för dig och din häst.

Mer om Ströpellets

Laxå ströpellets tillverkas av rent svenskt träspån och är ett bra val både för miljön och din häst. Pelletsen ger en fin boxmiljö och har en bra uppsugningsförmåga.

Vår pellets är väldigt lättmockad och en minimal del medföljer gödseln vid mockning dessutom är den väldigt lätthanterlig och ger mer tid till dig och din häst! Dessutom ger pelletsen en god doft i ditt stall och en fin ljus bädd.

Ständiga kvalitetskontroller, hårda krav på våra råvaruleverantörer och ett nära samarbete gör att vi har den absolut bästa råvaran att tillverka pellets av. Det ger en trygghet för dig som hästägare att du endast använder det absolut bästa till din häst! När du handlar vår ströpellets så är det ett tryggt val för dig och din häst.

Kontakta oss om du vill veta mer.

Hör av dig till oss!

Läs mer om pellets

Se alla inlägg