Dags för service av pelletspannan

Nu är äntligen våren här och det kan vara dags att göra en service av pelletspannan. Att göra en service är viktigt för att få den bästa förbränningen och för att få ut så mycket värme som möjligt av din pelletspanna.
Precis som med bilen är det viktigt att göra en service och besikta pannan då och då.

Hur hittar jag en servicetekniker?

Vi vet att det kan vara svårt att hitta en servicetekniker. Ibland kan det vara så pass besvärligt att man helt och hållet struntar i servicen i stället, vilket så klart inte alls är bra.
Ett tips är att gå in på pelletsförbundets hemsida. Där kan du i en lista och på en karta enkelt se olika servicetekniker.
Hittar du ingen servicetekniker på kartan som är i närheten av dig? Du alltid ringa oss för att rådfråga, vi hjälper dig gärna att hitta rätt i pellets-djungeln!

Kundtjänst Laxå Pellets

Oavsett om det är dags för service av pannan eller om du har andra frågor så som pelletskampanj, leveransinformation med mera så finns vi på Laxå Pellets kundtjänst för er. På företaget har vi mångårig kunskap av pellets och ett stort intresse av att hjälpa till. Dra dig inte för att ringa eller mejla oss, inga frågor är för dumma!

Kontroll och service av pelletspannan

Det finns även mycket information på vår hemsida. Läs till exempel vår artikel ”Kontroll och service av pelletspannan”. I den artikeln tar vi upp flera enkla punkter som du själv kan kontrollera på din panna.

Till sist, vi hoppas att du haft en riktigt härlig vinter och nu ser vi nog alla fram emot en grönskande höst! Har du fler funderingar? Ring oss på kundtjänst, vi finns här för dig!

Dela: