Segerstad Dressyrstall

Segerstad Dressyrstall

Segerstad Dressyrstall använder Laxå ströpellets för enkelhetens skull.

På en stor gård i Vålberg, 20 minuter från Karlstad, bor Anki och Lars-Göran Carlsson. Där driver dom Segerstad Dressyrstall. De båda har arbetat med hästar i hela sina liv, Anki som tränare med utbildning i dressyrekipage och Lars-Göran som utbildad hovslagare och har en stor erfarenhet av tävlingshästar.

På anläggningen dom båda driver finns allt från stall, ridhus, ridbana och skrittmaskin. Här kan man hyra stallplats med många fina fördelar som ingår, de hyr även ut ridhuset till arrangemang och kurser. Läs gärna mer på deras hemsida.
Anki erbjuder utbildning inom dressyr av häst och ryttare både för enskilda pass eller två ryttare åt gången. Anki och hästen HeideBlummen af JBP även kallad Trilska, vann 6-årschampionatet 2019 dessutom är Anki även en av Breeders Trophy-ambassadörer.

Lars-Göran är utbildad hovslagare och innehavare av gesällbrev, han har 25 års yrkeserfarenhet och är en mycket anlitad hovslagare inom ridsporten samt har stor erfarenhet av sjukbeslag.

Lars-Göran och Anki har valt Laxå ströpellets i sitt stall vilket vi är mycket glada för. Deras ströpellets levererar vi på pall med hjälp av lastbil med påhängstruck för en så smidig leverans som möjligt.

Här förklarar Anki och Lars-Göran varför de just valt Laxå ströpellets:

Vår första tanke när vi provade Laxå Pellets var att minska dyngstackens storlek. Vi använder oss idag av container och det är viktigt för oss att behöva tömma den så sällan som möjligt då det är en stor kostnad. Precis som vi trodde så minskade dyngstacken rejält. Vi hittade även fler fördelar med ströpelletsen. Bland annat är pelletsen väldigt lättmockat och det blir en fin bädd som ligger still i boxen.

Segerstad Dressyrstalls topp tre om Laxå ströpellets:

Snabb service

Fin komfort för hästarna

Lättmockat

Dela: