Sommarhälsning från oss på Laxå Pellets

Sommarhälsning från oss på Laxå Pellets!


Här kommer en sommarhälsning från oss på Laxå Pellets med uppdaterad information vad som gäller under sommaren.
Nu är sommaren äntligen här med efterlängtade grillkvällar, sol och bad! Vi hoppas att ni njuter av sommaren lika mycket som vi på Laxå Pellets gör.

Ströpelletskampanj

Vi firar sommaren med en ströpelletskampanj som ni kan läsa mer om på vår ströpellets sida. Passa på att beställa din ströpellets under sommaren och ta del av ett riktigt bra pris! Vår spånpellets levereras på pall med 52 stycken 16kg säckar. Enkelt och smidigt att hantera och pelletsen ger en otroligt fin boxmiljö.

Öppettider kundtjänst

Kundtjänsts öppettider under sommaren är 08.00-15.00 alla vardagar. Under vecka 29 är kundtjänst helt stängd. Det går som vanligt att lägga in din pelletsbeställning på vår hemsida under vecka 29, leveranstiden kan dock bli något längre under denna period och vi hoppas ni kan ha överseende med det.

Hemsidan

Nu har snart ett år gått sedan vi fick vår nya hemsida. Vi är otroligt nöjda med jobbet som Decision by heart gjorde åt oss. Vi hoppas att ni är lika nöjda som vi är, har ni funderingar eller saknar något så kontakta oss gärna!

Jönköping horse show

Den 27- 31 oktober går Jönköping horse show av stapeln under förutsättningar att restriktionerna släpper. Vi kommer stå i vår monter alla tävlingsdagarna och ser verkligen fram emot att få träffa er! Det har gått lång tid sedan vi fick delta i en mässa p.g.a. covid därför känns det extra roligt att få komma iväg, hoppas vi ses på mässan.

Varm sommarhälsning från oss på Laxå Pellets!

Dela: