Våren 2022

Våren 2022

Hoppas ni ser fram emot våren 2022 lika mycket som vi gör! Vi längtar efter fågelkvitter och ljusare kvällar.

Det har varit en lång vinter och i och med att elpriserna har skjutit i höjden har vi sett ett ökat intresse för pelletskaminer. Vi tycker det är jätte roligt att fler intresserar sig för det här enkla sättet att värma upp sitt hus på! Vill du veta mer om pelletskaminer kan du läsa vår artikel eller varför inte kontakta vår återförsäljare Biobränslebutiken som säljer pelletskaminer och vet allt om dom!

Öppettider på kundtjänst våren 2022

Under påskveckan kommer våra öppettider på kundtjänst avvika något:

Kundtjänst har öppet (under vecka 15):

Måndag – Onsdag: Kl. 08.00-16.00

Torsdag: Kl. 08.00 – 12.00

Fredag 15/4 och Måndag 18/4: Stängt.

Från och med andra maj kommer vi att återgå till våra sommaröppettider på kundtjänst: mån-fre 08-15.00. Den 26 och 27 maj har kundtjänst stängt.

Mässor

Under pandemin har många mässor tyvärr fått ställas in. I December kunde vi genomföra Sweden International Horseshow mässan som planerat vilket var otroligt roligt. Under mässdagarna så träffade vi både nya och befintliga kunder och det är alltid lika roligt. När det sedan var dags för Eurohorse mässan i Göteborg så ställde pandemin till det igen och den blev inställd. Nu får vi hoppas på att mässan kan genomföras som tänkt under början av 2023 och att vi ses då!

Dela: